susu

Nak tanya, susu anmum materna sesuai tak diminum untuk ibu hamil?

2 Balas

Susu 2 memag tuk ibu hamil so sesuailah tp ikut penerimaan tekak jugak,ade y boleh,ade y loya n kadag2 ade y cakap susu 2 buat bb besar sbab tiggi gula tp sy dr anak 1 sampai sekarag masuk 3 minum ok je bb berat smue 2.6kg-2.8kg je..

Boleh jew minum sy ada try susu tu tak kena dngn tekak so susu tak hbs😂 tak boleh la bau susu tu mcm bau ikan sy tukar ke similac vanilla sedap

1y ago

ingatkan sy sorg je yg bau ikan...sy pn bau jg..hanyir la..xleh minum