susu tambahan untuk ibu hamil

apa pendapat semua tentang anmum materna? tak yakin nak beli takut tak sesuai.

4 Balas

Sy dah try. Tak boleh nak minum. Bau dia pun saya dah tak tahan. Last last minum sekali dua je. Lepas tu cepat betul nak buang air besar. Tak tahu lah tak sesuai atau pun perut masa tu mmg meragam

Saya mmg jenis tak minum susu, so prgnant ni mak paksa suruh minum gak, so sya mula dgn susu kotak je dlu. hehe . nasib boleh terima tekak

ye betul, kena try & error. susu biasa pun boleh dutchlady, hl, goodday ke.

Saya minum yg perisa coklat. Suka buat sejuk2, sedap sangat