Breast pump

Nak tanya sis. Breast pump perlu standby sebelum delivery? Boleh beli selepas delivery tak tengok keadaan? Tq.

9 Balas

Maybe boleh spare yg biasa2 simple dulu yg jenis tekup tu je ke awal2. Then observe tgk perlu ke tak yg lagi advance. Kalau delivery pun smooth ja, mgkin cepat boleh balik xterasa sgt perlu pump tu. Tapi mcm pengalaman adik ipar sy, baby kena tahan, bengkak susu, last2 beli pump segera kat hospital time tu.

3y ago

ok. tq sis