breast pump

Hai mommies! Breast pump jenama apa yg elok kualitinya? Satu keperluan tak beli breast pump?

7 Balas

Bearmom breastpump sis.. Mmg elok sbb no wire & xda tube.. Xpyh nk usung wyarkn.. Lgi satu klau bteri hbis just guna powerbank ja.. Bunyi pun x bising. Nk malu nk pump.. Org pun xtaw kita tgh pump.. Hihi.. Tgh offer skrg ni single pump Rm200 free postage... Sya pun guna yg ni... Xsakit n bntu jugak klau kita ada msalah nipple pendek atau tgglm.. Sbb dia ada mode nipple correction.. Sgt membantu.. Recomended

Byk jual dkt pasaran sis..mcm2 brand & price...bg sy murah ke mahal kalau pandai pakai & cermat InsyaAllah btahan..kalau pengalaman sy brand yg pernah sy beli & pakai setakat ni Avent, pigeon, medela & bumble bee..semua sekarang msh bertahan terutama Avent (8 tahun)...kalau yg bkja sy suggest pakai duo electric supaya cepat & jimat masa + cari yg heavy duty..masa kja sy pam selang 3 jam tmasuk waktu malam🙋🏻‍♀️

Saya guna brand tiny touch and im happy with it. Ada beberapa modes seperti stimulate, pump, double pump n stimulate + pump. And it is also silicon so soft on the skin. Bagi saya perlu sbb lebih mudah n jimat masa perahan, tak sampai 5min boleh dpt 3-4oz

Bnyk jnama kt shopee sis, yg mahal yg murah. Tgok review yg mna ok blh try. Sy beli jnama murah, utk spare je takut breast bengkak dlm pntg nnti. Sbb dh ada pglman ank sblm ni. Lgpn sy surirumah, xperlu nk pump selalu buat stok.

Bnyk yg elok.. Xtau mna nk pilih.. Kena ada utk ibu menyusu.. Klau tak ada sgt payah masa susu penuh..

saye beli pumponthego rm189

Pigeon