hi mama mama..

Nak tanya sikit.. Ada anak anak mama sesiapa mula mula ada symptoms autism tapi akhirnya tak.. Ada tak?

1 Balas

Kdg ada kanak2 tunjuk simptom autism waktu kecil, jln terbaik refer pada pakar terapi utk elakkan dr bertambah teruk & mrka boleh ajar ibu bapa utk tangani anak yg mcm tu.anak lelaki sy saringan autism 1y6m dia gagal.skrg on terapi tp pakar ckp dia ok ja.skrg ada perubahan sikit.baru 3x pegi terapi.