Self test covid

Nak Tanya, siapa pernah every week test self covid? saya test self covid, *sebab kerja* keluar line ni, tapi bila saya buat PCR kat klinik negative, bila self test covid, dia macam nak naik 2 line, ibu pregnet macam ni ke, saya baru 8 minggu. Takkan tiap2 minggu nak PCR kat klinik, habis duit 😭

Self test covid
8 Balas

Sy hritu ingt sy kena covid sbb deria rsa smua xde.. Demam xkuat sgt pn tp gejala mmg ada. Mmg suami beli upt dgn test covid. Result ok xkeliru. Yg upt positive, yg test covid negative.

Klau pcr negatif, in syaa Allah negatif la.. Kalau mmg positif you repeat tiap2 mggu pcr pun akan positif.. Sbb dia boleh positif pcr smpai 3 bulan.. Tu vapour line jela tu

2 la tkdg bnde ny ade yg kta tepat ade yg x tepat...tp kalo mommy try buat kt klinik skli pon xpe. .cma nk tau result yg btl. .

bende ni xtepat sis,,MCM makcik saya buat kat alat ni negetif ,g klinik positif covid,

3y ago

beli dekat farmasi pun jadi macam tu ye?

Benda ni selalunya tak tetap sis. Bila test ni positive, bila buat PCR tak pun.

kalau line T tu jelas maknanya invalid .. atau maksud lain negatif

Kenape test line lagi terang dari control line

brand ape tu?