3rd trimester & positive covid

Ada sesiapa2 yg tgh 3rd trimester dan positive covid? Apa yg perlu buat ya? Saya baru self test pagi ni dan dah report dlm mysejahtera. Then sy kena call hospital terdekat utk laporkan ke mcm mana ya? #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Awak 3rd trimester week ke berapa? X perlu. Cukup update dlm mysejahtera. Awak kena kuarantin seminggu. Dalam seminggu tu kalau x berkurang symptoms2 awak baru ke hospital. Kalau symptoms dah okay, biasa lpas 5 hari dah boleh self test balik. Akan jadi negative.

10mo ago

Saya 36wk2d skrg. Baik noted terima kasih ya.