Test covid

Nak tanya sekarang siapa nak bersalin, wajib kena swab test covid ka?

5 Balas

Stahu sy yg nk operation je akan buat test covid. Sbb sy xder kne plak kne test aritu... X pasti la klu procedure skrg mcm mne.. #TAPSupermoms

3y ago

depend kat hosp.. czer or normal ttp kena buat swab test.. myb hosp gov xpayah kot.. kalau hosp swasta yer.. andorra kena ambil swab..

hkl xde pun buat test covid, dia bagi borang jek suruh isi samada kita ade kontak rapat dgn pesakit covid atau x.. tu jela..

Kalau di Hospital Tuanku Jaafar Seremban, ya. Setiap ibu sebelum masuk ke PAC akan diswab

wajib sis mcm sye haritu,,, hospital kerajaan

Ya