GBS positive

Nak tanya siapa pernah ada GBS positive ni, ada tips ke cara nk kurangkan GBS? Cuma tahu masa delivery nnt kena suntik Antibiotik. ☹️

6 Balas

Xleh buat apa sis kalau ada GBS nie.. sbb kalau doc bg antibiotik skalipun, GBS akn aktif balik lepas habis antibiotik.. cuma masa deliver je baby akn terus on antibiotik.. GBS x bg effect pd ibu, cuma effect pd baby shj..

5y ago

Banyakkan berdoa spaya baby kita semua xde terkena effect GBS nie.. sy pun risau, mmg bby akn kena tahan few days.. tp sbb x boleh nk buat apa, redha & berdoa jela.. huhuhu