Bird Nest

Nak tanya siapa kat sini pernah consume sarang burung masa pregnant? Ada kesan sampingan tak masa pregnant ni?

6 Balas

Akak sye jual sarang burung homemade buat sndiri so mmg xde bhan tambahan tu yg berani mkn.. Bru 17 week drp awl pregnant slalu selsema batuk xbhenti nk mkn ubat batuk my mom xbg so bile amal kn sarang burung alhamdulillah sihat bertenaga 💪..

Alhamdulillah xde... Bird nest baik utk baby... Sy selalu minum susu kambing maaez dlm tu ada kandungan sarang burung dn kolagen, dn selalu minum air sarang burung kolagen yg jual kt 7E tu... Alhamdulillah baby okey sihat xde masalah

sy amalkan yg brand D'Walet msa pregnant no 3 .. brand ni the best in market. baby sy xmudah demam mcm baby lain n kulit baby cantik sgt.. bersalin pun mudah.

rasanya bird nest ok...nti baby kluar kulit cantik mama pun cantik..chinese sllu amal bird nest..

5y ago

Tq respons

Alhmdulillah xde .bby kluar kulit kepala pn bersih xbrkerak n smua nya ok.. 😉✌

4y ago

Aah bird nest.. sy dkt2 nk brsalin stat 7bln preggy minum air kelapa dgn bird nest husben suh minum n amalkn.. sehri satu btl bird nest

srg burung elok je..Xade ape2 pon..

5y ago

Tq respons