Bird Nest

Selamat tak nak minum sarang burung waktu preggy?

2 Balas

saya amalkan brand D'Walet msa pregnant no 3 ni. kesan dia sgt best. msa pregnant bdn xmudah penat, msa bersalin sgt mudah, kulit baby mulus gebu gebas, n perkembangan baby membesar pun susah nak sakit or demam or etc.. alhamdulillah sgt.. masa berpantang pun meriah sgt susu.. mmg ngam2 n lebih utk baby.. kalo rajin pam, lg lebih2.. sbb sy jns kurang susu. tp amalkan yg ni, baby xpernah ngs2 xckup susu.. kjp je nyusu, dah kenyang. n sy pun blh berehat dgn tenang masa pantang..

4y ago

Salam sis masa hamil berapa bulan ye start amalkan? Sis amalkan yg mana? Instany collagen atau collagen drink?

InsyaAllah... Selamat...