Bird Nest

Ada x sblm ni mommies consume birdnest? Ada kesan apa2 x lps baby lahir? Since pregnant sy byk amal bird nest sbb mjdi ksukaan time preggy ni, dlu xpernah minum.. Bird nest sy just beli dkt watson & nak tahu effect ada sama mcm soya x? Sbb mnum soya time preggy baby akn jd sensitif..

1 Balas

selalunya kebanyakkan owg cina akan makan bird nest time pregnant. kulit baby akan nampak pink2 dan bersih je selepas keluar.

5y ago

Harap semua ok n xda effect lain.. Tq sis ats info😊