set berpantang

Nak tanya, set berpantang apa yg ok ya? Mommy2 pakai brand apa set berpantang? Baru tngah survey nak beli ..

8 Balas

InsyaAllah sy akan teruskan dgn NR.. Masa anak kedua dulu rasa puas hati pakai... Anak 1st xde ilmu.. Beli brand yg murah2 tu..

Mostly artis2 byk guna tanamera. Klu nak sy letgo set bpantang tanamera, beli 370 nak letgo harga murah☺️☺️☺️

4y ago

Brpe sis nk letgo?

Nonaroguy. Phytonatal sgt membantu kalau sembelit waktu pantang

Sy baru beli jamu mak dara.. Xpasti lg elok ke x

Saya guna set bersalin Nona Roguy

Nonaroguy pling bestttt

Set tanamera

Seriayu

5y ago

Dekat toko jamu ada sis, produk ni ramai org pakai so mudah cari