set berpantang

mummy2 yang pernah berpantang or nk berpantang nanti pakai set berpantang jenama apa yaa yg ok?? .sya first mom xtau lagi nak beli yg mana satu ..#ingintahu

2 Balas

nona roguy sis tp sy tak beli set , saya beli loose jee minyak herbanika , pil lawas phytonatal dgn lulur jee . lepastu saya beli losyen mustajab pati limau lipis boleh buat pilis n sapu perut sekali . itu jee . jamu² ni saya tak beli pun

10mo ago

ya sis shopee murah sikit dari kedai luar . saya dah survey dah beza banyak

sy tgh survey yg Amway punye je skrg. sbb set cukup lngkp. Dr herb/teh/pilis/nipple cream/minyak urut sume ada. then dpt percuma bengkung. sy 1st mom,xreti nk beli klu loose. so beli yg set jela