Set berpantang & breast pump

Hi mommy2. Saya dah nak masuk 6 bulan tengah survey set berpantang & breast pump. Boleh suggest set berpantang & breast pump yg bagus? And mommy2 semua dah survey ke ke dua benda tu? #firstmom #bantusharing

2 Balas

set pantang boleh beli set sari ayu, seperti param, pilis , tapel. Sangat2 membantu untuk keluarkan angin ketika dalam pantang. Breastpump, setakat ni saya gunakan autumnz swift. Alhamdulillah serasi. Ada beberapa2 kenalan yang gunakan pump ni juga serasi. Bagi ibu yang mempunyai size breast yang besar, sesuai gunakan yang corong. manakala bagi ibu yang mempunyai size kecil, boleh gunakan yang handsfree. Bergantung juga pada ibu berkerja atau tidak. Selalunya ibu bekerja perlukan handsfree pump sebab bekerja kan 😉

sy pun tengah survey jgk sis. park kejap😂 nak tau jugak orang2 lama guna apa.. Set berpantang tu ada yg suggest nona roguy. okay ke tak okay sy pun taktau. tengok kat komen shopee macam banyak yg positif. sebab produk lama dari tahun 1990an lagi.. Breast Pump pun banyak jgk yg tengah survey2. Tapi sy working mom, duk baca2 review.. setakat ni pilih arley.. n medela kalau yg manual. taktau la kalau jumpa yg baru pulak nanti. banyak sgt taktau mana yg best2 sebab setiap orang tak sama kan. nak kena try n error.