missed period

hi nak tanya , sepatutnya 24hb/7 period then last period 28hb/7 . dah cek pagi tadi tapi result -ve . dah lewat 6 hari . soalanya bilakah perlu cek upt ? atau perlu ke clinic untuk cek ? terima kasih ibu² ..

6 Balas

sy pulak dah lmbt 9hari sepatutnya period 21/7/24 tapi dia xkuar² perut cramp on off,kepala migraine,pastu perut sebu je angin and kentut memanjang..upt dah buat 3,4kali tapi -ve last check pagi tadi...Hari ni pulak birthday husband ingt upt positive lah Kan sbb nak suprise dia tapi xda rezeki lagi...🥺😢

2mo ago

insya-Allah moga ada rezeki sis.. Aamiin 🤲🏻

Boleh jadi hormone imbalance. Takpe sis. Next week retry balik upt. Guna morning urine. Semoga ada rezeki sis

mgkin hormon..dulu sy rajin kena mcm tuu..lewat sampai dekat 2w..check² tetap -ve..xlama lepastu period.

tunggu seminggu lagi.. guna air kencing yang pertama di awal pagi.. semoga ada berita gembira 🥰

Selagi tak period boleh repeat check setiap 2 hari. Guna upt strip pun ok

try repeat balik after smnggu. kalau still -ve blh g ke klinik untk check .

2mo ago

okay sis thankyou so much