Alahan makanan

Nak tanya, sekarang saya ada alahan sangat teruk loya n muntah takkira masa dah masuk 8hari tak selera makan, kalau makan confirm muntah, tak boleh tgk makanan yg berat lgsung mesti nak muntah. Apa lagi yang boleh saya buat selain mkn buah2 an? ? saya sangat lemah sekarang

2 Balas

Cuba mkn yng ringan2 pd perut..beehoon sup, sup ayam dgn sedikit nasi..mak sy dulu kata mual dia teruk smpai 5 bulan..beehoon sup sesuai tuk dia..sis cuba try dulu..

Sy dulu sis amalkn jus Mamariam...alhmdulillh kurg skit alahan...klu x smpi unpaid xboleh p kje...