lewat period

nak tanya, saya lewat period dah 3 hari .. tp tadi cek ade keluar lendir mcm putih telur .. kenapa ye ? ada yg sama mcm saya tak..

4 Balas

Kalau Lendir putih telur mentah tu bukan ke waktu subur.. Ni doktor pakar puan yg bgtaw sy

tak pasti sebab tu tapi sis tuggu lebih kurang seminggu ke 10 hari then cek UPT ya

Dah check upt x? Positive x? Saya pun sama sis.. Keluar lendir putih.. Emmm

Selalu lendir putih tu petanda subur. Mungkin baru nak ovulate