Konfius

Da lewat 2 ari. Ovulate pon lewat bulan ni. Lewat period dua ari tapi yg keluarnya lendir putih melekit xberbau. Breast sakit rasa berdenyut sebelah kiri sampai rasa nak cabut je bra ? tadi rasa xselesa sngt sbb ingatkan darah yg kluar tp lendir putih yg keluar. Smlm cek upt -ve lagi. Ada tak yg sama mcm saya? Ada peluang nk hamil ke ataupun sbb hormon ?

Konfius
10 Balas

Sy pernah lewat period. Masa tu baru2 kahwin, rmai kwn2 opis kata sbb hormon berubah. Masa tu kecewa jugak sbb upt pun negative jd sy iyakan je. Tp alhamdulillah lepas 7 hari lambat dri tarikh period, sy check upt, bru upt jd samar2.

Tggu dulu ye sis. Sb sy dulu mcm tu. Dh rasa excited, lps tu period. Sb xnak rasa kecewa, If u regular cycle, wait at least a week then u can check. Sabar sikit je.

sama la ngn sy hari nie 2 hari da lewat period..,rasa excited nk bt upt.,tp dlm mse yg sama takut nk bt sbb takut keputusan -ve....

sy pernah kena 4 5 hari late period kluar kputihan ingatkn prgy last² period jg hehee..

Saya 2 ari lwat period mmng negtve 4 hri lps trikh period tu alhmdulillh postve

Sy pon priod lwt 3 hri.. Try chek tpi kelbu2 ja..

mgkin sb hormon ,.. ataupn tunggu lg seminggu bru cek upt

Tunggu seminggu lg , klu masi tk period test lg upt..

InsyaAllah ada, cuma tunggu sikit dear

Tunggu lg seminggu ye