Period Lewat

Last period 05.06.2022 . Means now dh lewat. Cuma pelik dah 2-3 hari ni kluar lender jernih mcm putih telur tu. Setahu sy lendir tu kluar waktu kita subur kan. Tak kan baru skrg ni waktu subur erk. Lambat betullll sbb period lma dh hbis. Ada sesiapa pengalaman mcm sy tak?

2 Balas

kalau confirm pregnant, mybe keputihan kot. sbb selalu pregnant mne ade dh wktu subur 😅

2y ago

nnti check je upt balik.

hi mommy. dah check upt?

2y ago

Dah. -ve . Tggu lgi 2 minggu la klau lewat baru check balik sbb pregnancy sblum ni lmbt detect. Dh 1 bln lbih lewat baru la upt naik 2 line.