Hari subur

Hi, saya nak tanya, saya ada keluar lendir subur macam putih telur tu dalam kuantiti yg agak byk, tapi opk negatif. adalah saya subur atau ada sebab lain menyebabkan keputihan putih telur tu keluar? saya dah 3 hari lewat period

2 Balas

why not check upt puan. sbb klu sy dah lewat sehari dan ada lendir subur confirm sy preggy. 😉

3y ago

insya Allah ada rezeki dariNya. Bnykkan berehat. Jgn fikir sgt benda2 negative. Surround urself with positive vibes people. Makan makanan sunnah. Mkn folic acid juga wlupun tak preggy.

Hai, sepatutnya egg white tanda hari subur sis.

3y ago

Ada sorg doktor ni dia ckp kita tak boleh bergantung/percaya sgt pd alat OPK. Yg penting kita kena tahu bila keluar lendir egg white means tgh subur & kena bersama suami hari itu juga. Itu yg dia pesan.