Assalamualaikum

Nak tanya saya hamil 8 minggu 2 hari tapi ada keluar lendir tapi ada setitis darah la dok rasa sakit

2 Balas

xsmua ibu hamil kuar sporting drh or lendir tue normal yea sis,kdg blh jd ancaman kguguran...so elok trus g hsptal utk cek..

kalau ada sebarang darah keluar dari bawah better g hospital terus . senang doc nak tengok . jangan tangguh2 .

2y ago

kalau sakit macam senguggut itu normal sbb baby nak membesar tapi kalau berterusan sangat sampai tak tahan sangat baik sis refer hospital terus .