Keluar lendir

Saya dah 37minggu 5hari pagi dalam pukul 730pagi tadi saya perasan ada keluar macam sesuatu (rasa macam keluar darah period) 3 kali. Sebab saya pakai panty liner terus la check then nampak air dan setitis darah merah. Lepastu lepas basuh rasa keluar lagi tapi kalini bila lap dengan tissue macam keluar lendir putih (macam keputihan). Lepastu saya sambung tidur sebab tak sakit then bangun tu rasa keluar lagi dan macam gambar atas. Soooo saya rasa ni tanda bersalin tapi perlu ke nak ke hospital terus sebab takda rasa sakit? Cuma sakit pinggang saja. Ke tunggu dulu take time then baru ke hospital? Bantuannnnnnnn!!! 😭😭😭#pleasehelp #firstbaby #firsttimemom #ingintahu

Keluar lendir
4 Balas

Apa tips keluar lendir campur darah ni awak? Ada bersama suami keee sebelum tuh?

11mo ago

smala dgn sy sis ank sulung lendir dan drh 1 titik🤣

Terus pergi. Nanti doktor akan check ada bukaan atau tak.

klau da ada darah baik pergi hospital.

Ni tanda2 brsalin dah ni