Darah keluar dengan lendir

Hi mom's nak tanya kalau ada darah keluar dengan lendir. Tapi sikit la normal ke saya due 12hb4 ke ada yg pernah mengalami Tolong bagi tau

3 Balas

saya baru je keluar hospital sbb keluar darah n lendir.. warded sehari.. better gi hospital dgr explanation doc.. baru rasa lega sbb doc kataa xde bukaan lagi.. scan detail semua doc puashati so boleh terus discaj.. jgn tangguh² sbb kita x tau apa yg jadi dlm perut kita..

Rasanya nurse dah bagitau kalau ada keluar darah terus pergi hospital

Kalau ada keluar darah tu dah xnormal sis. Better terus ke hosp