Gugur hamil

Nak tanya , saya gugur kandungan (6w ) 20hb November. Berpantang selama 2minggu,darah juga kluar selama 2minggu. Soalan saya,skrg bulan december dh genap sebulan saya keguguran. Kalau nk cuba pregnant smula, saya kena kira dari hari day1 gugur or kira hari last kluar darah masa pantang tu ? Sebab lepas habis darah saya ada kerap bersama .Now dah 23december saya tak period lg cek upt negative. Ke masih awal lg nk cek ?

2 Balas

Awal tu..takut period jd x teratur lepas keguguran..tggu seminggu lg