Trkjut tngok klua drah ketol mcm ni, ni darah gugur @ period ye? Sbb sy xsmpat nk cek upt lg

Darah berketul

Trkjut tngok klua drah ketol mcm ni, ni darah gugur @ period ye? Sbb sy xsmpat nk cek upt lg
7 Balas

mcm gumpalan darah je ni.. sy masa gugur ritu..mula² kluar gumpalan darah.. tak lama brapa minit kluar pulak kantung bulat ..gugur masa 12weeks

2y ago

ye tengah pregnant

ni gumpulan darah ni. sya gugur thn lepas keluar drh mcm ni mula2. lepas tu dia akan bnyk last kantung kosong yg x jd. mcm isi telur ikan

2y ago

terima kasih. aminn.

klau darah tu stil ketul jika dipicit kemungkinan kantung kosong(kandungan tak menjadi)... klau janin saya tak nmpak

2y ago

thanks sis infonye

sis cek darah tu bila picit2 hancur x..klu masih berketul kental mcmtu mgkin kantung..

2y ago

darah kental, sy dh try picit2 tp still brketul

Saya pun tengah alaminya. Mlm td pergi emergency tp doc scan kantung ada lagi cuma tu la 50 50

cek upt.sy pernah darah berketul2 kluar msa dtg haid. tpi xprgnant.

chek upt je.kalau positif ggur la.kalau ngtf.period or drh biasa.

2y ago

dh cek tp negatif