Darah selepas gugur

Nak tanya, status darah keguguran 7 minggu, kira darah nifas ke period ya?

7 Balas

Sy rase darah nifas jg sbb tu keguguran berpntang jgk dlm 2 minggu . wallahualam

klau sis was2..lbih baik bt dua2.. ataupun tnya ustaz n ustazah yg lbih arif..

Darah nifas..

Darah period

Darah nifas

Nifas....

Darah period

4y ago

Tp ada perbezaan pendapat psl darah gugur ni. Ada yg sy baca slps 40hari baru dikira nifas tp sy x egat ustaz mana yg ckp. So klu 7minggu tu 49hari dikira sbg nifas. Sy pn konfius. Myb boleh tanya ahli agama klu nk lebih kepastian.