.

Saya nak tanya, sy gugur bulan 1 and dah cek upt negetif dah mase hbs pantang. And sy tak dtg period lagi smpi harini. Ade cek upt and positif sbb rasa tak sedap badan and mula pening dari hujung bulan 2 aritu. Possible ke sy pregnant? Belum cek doc lg and sllu nk kira weeks tu cmne eh sbb tak period after gugur haritu.

.
2 Balas

Masa lepas gugur brapa minggu sis baru bersama? Sbb sy pun bru gugur..

3y ago

seeloknya tggu 4-6 minggu baru bersama blek. bagi rehat dulu rahim tu

Yes awak pregnant lagi.mmg posible untuk pregnant walaupun tak period.

2y ago

Knp boleh jd mcmtu?