39 weeks 5 hari

nak tanya saya dah turun tanda darah masa 14/11 bukaan 1 cm lepastu dah warded sehari bukaan sama je . balik dulu sampai skrg masih di rumah 🤣 dah 2 minggu 7 hari , sakit bertambah tapi still tak sakit sangat . takut nak pegi hosp takut takde bukaan . ada tak mommies lain yang ada prngalaman macamni ? tisau betul

2 Balas

sis download apps contractions tu. sakit klik start. x sakit klik stop. kt apps tu nt dia akan bgtau kita memang sakit contractions nak bersalin or just Braxton Hicks. tp mmndang sis da 39w pergi je hospital