39 weeks 5 hari

nak tanya saya dah turun tanda darah masa 14/11 bukaan 1 cm lepastu dah warded sehari bukaan sama je . balik dulu sampai skrg masih di rumah 🤣 dah 2 minggu 7 hari , sakit bertambah tapi still tak sakit sangat . takut nak pegi hosp takut takde bukaan . ada tak mommies lain yang ada prngalaman macamni ? tisau betul

2 Balas

Keadaan sis sama mcm saya. Turun darah bukaan baru 1cm pastu kena balik. Sekarang almost seminggu dah sakit pun on off tak tahu ada bukaan ke tak. Nak pegi hospital mmg nak tggu sakit betul2 je sbb hospital jauh. Sejam jgk.

sis download apps contractions tu. sakit klik start. x sakit klik stop. kt apps tu nt dia akan bgtau kita memang sakit contractions nak bersalin or just Braxton Hicks. tp mmndang sis da 39w pergi je hospital