Puasa

Nak Tanya saya baru 5weeks. Boleh puasa x

1 Balas

Oerempuan mengandung diharuskan tdk berpuasa dgn niat nak bg zat utk kandungn.. tambahan awk bru sgt tu yank.. better tkyah sbb kandung awal lg memerlukan zat

4y ago

lg 1 info klu awk tdk brpuasa ats sbb nk jga kandungan ( bayi ) cth tkot baby x bgerak. kna ganti pose & byr fidyah ye. tpy klu awk tdk brpuasa sbb xlarat krn risau kan dri awk sndri cthnya pitam & gigil, awk cuma perlu ganti pose shj 2 situasi yg berbeza. sbb puasa ibadah wajib. cuma kelonggaran ats sbb2 tertentu. 😉