Confius dengan posisi tidur

Nak tanya pendapat mommy2, kite confius dgn posisi tidur sama ada mengiring ke kanan atau ke kiri lagi bagus? Sbb kbnyakkan kite baca artikal utk ibu pregnent ni bgus mengiring ke kiri. Tpi... kalau ikut sunnah bagus mengiring ke kanan. So, mcm mne tu?

28 Balas

Ikut selesa ibu nak tido mcm mana pun asalkan posisi tu x membahayakan kandungan contohnya baring meniarap

saya hari itu selesa mengiring ke kiri. kalau sunnah Nabi mengiring ke kanan lebih baik. ikut keselesaan puan

Klu sya sndri ikt keselesaan paling bgs , kdg sya mengiring sikit ja letak bntal d blkg 😅 ..

tak kisah kiri/kanan janji selesa..sy sendal bantal semua sudut..kepala pun kena tinggi..

seeloknya dua2 sis jgn terlentang je nnti oxygen x smpai ke baby,,kiri kanan ok 👍

ikut keselesaan sis, sy semua posisi sy tdo.. jnji selesa, pantau pergerakkan bby

sya kerap ke kiri bila kanak ja tk jadi selesa tidur tk boleh..

Klu sy selesa ke kanan sbb klu ke kiri rasa sesak..