Posisi tidur

Ibu2 sekalian. Sy dah 21minggu #firstbaby . Sebelum ni tidur posisi mengiring ke kanan sbb ada masalah pernafasan kalau mengiring ke kiri. Sekarang ni semua suruh mengiring ke kiri. Bahaya sangat ke mengiring ke kanan?

2 Balas

saya 24 minggu ... saya tido dua2 saya mengiring.. kiri ngn kanan.. untuk lebih lanjut sis boleh google.. posisi tidur terbaik untuk ibu mengandung...

Ok ja. Sy tiap mlm tukar2 posisi tidur. Sbab klau xtukar bdn jdi sakit n kebas.