POSISI TIDUR

saya skunk nak masok 30w tpi bile tido mengiring ke kiri @ kanan terlalu lama nk bgun tu terasa pinggul teramat sakit. adakah disebabkan kite tido mengiring terlalu lama? tolong bgth punca kenapa yea....(tido tak nyenyak)

1 Balas

ia normal puan ms pregnant ni kita akan rs tak tidur nyenyak.tak selesa....lg naik bulan kehamilan..lg akn rs tak selesa bila perut makin bsr... kena try n error posisi mana puan rs selesa tuk tidur...puan sbr k..lg few weeks more lg nk bersalin.... mg dpmudahkan segalanya amiin

12mo ago

ok faham.terima kasih info...