Pamper newborn

Nak Tanya pampers mmg dia boleh tembus ke kt belakang..anak berak pastu bila pegang try bau..kt tgn bau taik..saya pakai pamper molfix..tdi dlm pkul 7 saya tukar dh pampers..dalam pkul 10 nk tukar rase basah kt pampers bhgian belakang..mmg boleh tembus ke..pampers ape yg okay yer x tembus..saya first mom..jadi xtau sgt pamper mne yg okay utk newborn..

24 Balas

dari ank sulung saya mmg lekat dgn mommypoko.tak pernah tembus n tak berbau kalau dlm kereta kte terlambat tukar ke apa ke.selesa dgn tu je.yg akn dtg ni nk cuba juga brand lain yg mommies2 dok recommend ni.tapi mommypoko mmg ok

9mo ago

mamypoko extra dry sgt bgus tp pricy