Pamper newborn

Nak Tanya pampers mmg dia boleh tembus ke kt belakang..anak berak pastu bila pegang try bau..kt tgn bau taik..saya pakai pamper molfix..tdi dlm pkul 7 saya tukar dh pampers..dalam pkul 10 nk tukar rase basah kt pampers bhgian belakang..mmg boleh tembus ke..pampers ape yg okay yer x tembus..saya first mom..jadi xtau sgt pamper mne yg okay utk newborn..

24 Balas

sy first mom.hritu nmpk diapex newborn murah.tu yg beli.dh beli tgk review rupanya xrmai pkai diapex.ada yg tau knp ye, kualiti dia xok ke 😅

9mo ago

sbb diapex pricey jugak sis, kualiti dia okey ja bagi saya, kapas lembut

Entahlah saya pun x suka pakai moflix tu. Huggies airsoft jugak pilihan saya buat masa ni dari nb now dah 2months

try la pampers viral momohouse. sye pakai anak dri newborn smpai sebulan ni ok je tak bocor. murah pun murah sis

I guna Applecrumby. Absorption sangat2 bagus ada pee indicator lagi. So far ok dgn baby i and tak pernah bocor

Drypers dan huggies ok cuma kne tgk saiz ok tak ngn baby sbb ade saiz newborn besar skit tak sama..

bocor kalau saiz tak ngam dengan anak @ ada pakaian dia mcm seluar @ barut @ baju termasuk dlm pampers dia

9mo ago

ikut blkng punggung tu pampers boleh tembus ke?? mmg xkalis air dgn berak ke pampers

pampers kena try & error je.. kdg sy beli pack kecik dlu try, klau okey baru beli yg besar..

Baby saya pakai applecrumby & drypers touch dua2 okay tak bocor . Boleh cuba sis

saya pakai drypers we we dry. 4-5 jam tukar. kalau anak berak terus tukar

kalau anak saya time nb guna petpet..then dah besar sikit pakai mamypoko