Pampers newborn

Hai mommies. Boleh tak suggestkan pamper newborn yang best. Kalau boleh nak pampers yang tak boik*t laa. Thank you mommies 🤍 #pampersbayi #pampersnewborn #firsttime_mommy

1 Balas

kalau nb ni pakai yg biasa dulu takpa sbb nb kan byk tukar pampers. mcm saya dulu pakai dryper n momo house, lepas tuh kak ipar bagi dryper n huggies so pakai yg tuh dulu ,n then besar sikit try n error pampers lain. so far huggies air soft okay dgn dia, tapi lepas kes boikot tuh tukar ke genki.