Keputihan gatal and byk

Hi nak tanya normal ke kalau keputihan smasa 14weeks ni sbb kadang2 keputihan byk sgt dan berbau. Risau plk rasa sbb gatal2 dkt miss V. Klau bgtau nurse biasanya diorang bg ubat apa ye, prnh tanya dkt org lain dia ckp nurse akan bg ubat masuk dkt faraj 😰 seram rasa, blh share ke pengalaman ibu2 yg ada keputihan mcm sy ni

9 Balas

Sy pun baru masuk ubat dkt faraj sbb kputihan tp tk bau tk gatal .. kena pantau sis