Kandungan 6week

Nak tanya, normal ke kalau kandungan 6mgu tp tkde alahan. Hari tu scan tk nampak lg. Tp dh test urine kt hspital mmg pregnant. Nk kena tgu brapa mgu utk scan lagi yea. Ni 1st baby

10 Balas

saya pun kandungan 6w tadi scan tak nampak baby just nampak rahim tebal, doctor suruh datang balik 2w after, cuma hati hati kalau bleeding jangan tunggu 2w lagi terus jumpa dr (advice dr tadi)

2y ago

Alhamdulillah stakat hari ni tkde bleeding apa2 lg. Dan sy mmg 3hari skali tu akan test urine sb kerja kilang kan risau jugak.