Perut Bump

Nak Tanya Normal Ke Kalau Dah Masuk 13week Tapi Perut Tak Nampak Lagi Bump Dia , Nampak Macam Perut Biasa Jee . Takda Pengalaman Lagi First Baby ?

115 Balas

Sy pun 16w4d dah pergi klinik nurse sntuh lerut dia kata kecik lagi ni..bru start nak demam selsema batuk..baby membesar..bersabar lah kita..excited kan sbb ank first..

5y ago

Aah tpi sbb gdm kan nurse kata kena serah diri awl..😂

Normal, sy pun sama, ni 1st baby, da nk masuk 17weeks, buncit sikit je haa ni, sy jenis pakai baju besar2, pastu cergas pulak, so memang orang taktau sy pregnant 😂

Normal sis. Sy 7 bulan baru orang tegur pregnant ke? Hehehehe.. jangan risau perut besar atau kecik,penting kesihatan ibu dan anak sihat je ☺

19weeks pun i masi buat marathon 6km. Jgnkan babybump. Pregnant masa tu pun i tak tau. Now 27weeks. Doakan ya dpt baby boy utk kali ketiga ni

Normal sis.. Sy yg prgyy no 3 ni pun da 5bulan lebih bru nmpk bby bump. Tu pun org tgur kecik nye prut.. Nmpk cm buncit skit jek. 😂

Baby bump 24 weeks baru nampak. Itupun Bukan semua. Ada yg dh 30 weeks baru nampak. 13 weeks awal lagi la lebih2 lg kandungan pertama.

sy plak skrg 13 week perut dh mcm 5 bln huhu...mgkin anak sy besar sb anak 4 org sblm ni pun smua lahir 3.5kg keatas...

Ikut org jugak sis.. Ada yg besar bump dia.. Sy dh masuk 27w pun masih perasan org sya hamil.. Lagi² kalau baring..

Sy pn sme cm sis, berisi n 161cm. Skng da 37w, pakai bju loose xnmpk cm org pregnant pn 😊 tp baby da 2.8kilo 🤭

Saya masuk 30 week baru nampak tu pun secara mendadak.nak beli baju pregnant pun pikir banyak Kali😅😅😅😅