Perut Bump

Nak Tanya Normal Ke Kalau Dah Masuk 13week Tapi Perut Tak Nampak Lagi Bump Dia , Nampak Macam Perut Biasa Jee . Takda Pengalaman Lagi First Baby ?

115 Balas

Now saya 12 weeks baby bump nampak sikit jela, itu pun kalau perhati betul2. Sekali pandang tak perasan pun. Hehe

Normal tu sis. Sy sekarang dh 24weeks baru nk nampak bump. Tu pon kdg2 org still xperasan yg sy pregnant 😅

Saya smpai sarat baby bump xnmpk mna, melainkn baju fit, sbb buah dada besar jd perut terlindung sikit 😅

Perut saya 17 weeks pon xbpe nampak lagi. Tengok badan jugak kot. Saya berisi, so confuse baby bump ke berisi 😅

5y ago

Saya pun berisi macam chubby2 tu hehe tapi xdela gemok sangat tapi saya tinggi , owh sis pun macam tu ehh tak nampak lagi baby bump .

Sama laaa normal jee sebab badan takde apa yg ketara , org yg tahu sy mengandung je tau prut buncit sikit

Sye 2bln lebih org kte cm 7bln.. Haha.. Lawak.. Sebb sblom ngndong g da muncit.. 😛

Normal sis, saya 17w bru start rasa sikit2 baby tendang, n perut mmg tak besar sgt sbb saya tinggi 😂

Sis awal2 dulu, bump sy pun x nampak sangat. Mmg size badan besar sikit. Tetiba je bump naik week 20.

Sy 6 bulan bru nmpak.. Tu pun org ckp kecik jee perut.. 😅 skg ni nak masuk 8 bulan bru bsar skit

Normal tu sis. Sy dh 6 bln tpi perut mcm bru 3 bulan. Xnmpk. Pkai bju sendat bru nmpk benjol cikit.