MINUM AIR GULA ?

Nak tanya nie ? besok saya kena minum air gula ? perlu kena puasa ke malam nie ? jam berapa last makan ? please help...saya tak tahu nie...??SEBAB FIRST TIME...

23 Balas

Pukul 10 mlm dah kena stop mkn... Tp sy dr anak sulong hingga laa skunk nk masuk ank ke-3 sy amalkan minum air kelapa muda yg ori dr buah tu x letak ape2..minum pg sblm pegi klinik Dan lps minum air gula utk elak muntah...Alhamdulillah menjadi dan results pun Alhamdulillah ok x pernah sangkut...