kurang darah

Nak tanya ni, kandungan saya baru masuk 4 bulan dah kena tambah darah.. Makanan atau buah2an apa yang boleh menambahkan darah ye? Selain daging, hati ayam dan bayam..... Saya nak yang buah2an sebab senang masuk mulut ?

18 Balas

Mkn buah jambu batu

5y ago

Dah beli + beras hitam tu 😊

Minum jus buah delima

Makan buah naga..

try mkn kerang sis, semingu sblom checkup, sye bulan lps turun 10.0.. arini checkup bru msuk 4bulan,hb alhamdulillah ok 12.3

5y ago

Baik sis

Pati delima, jambu batu, beetroot.

Ask mr. Google, sis

Jambu batu

5y ago

Tq

Tambah darah? Kene cucuk masuk darah dlm badan or misi kasi supplement nk naik kan hb?

5y ago

Saya kena cucuk sis..baru je keluar wad minggu lalu 😊