Supplement tambah darah

Hi mommy! Nak tanya, boleh ke kita ambik supplement tambah darah yang beli kat watson/farmasi? Perlu ke kita bertanya doktor terlebih dahulu? & supplement apa yang elok utk tambah darah ya? Saya dari 9w sampai sekarang dah nak masuk 19w HB makin low. Dah makan kerang, bayam, jambu batu semua macam takde fungsi 🤭😌 #firstbaby

2 Balas

hai too, smelah sy pun hb low. doktor bagi ubat tambah darah pil wrna merah tu, tp sya selang2 mnum, harini mnum esok tak. haa klau tak pun, cuba makan daging, bayam atau hati ayam

Makan sayur hijau banyak2..jadikan rutin..dan jus jambu batu merah tu ambil ms tghri..mesti naik tu..