kurang gerakan

Nak tanya ni, kalau masuk 5bulan, gerakkan baby tak bgtu aktif.. Normal ke? Sebab masa masuk 4bulan dia aktif sangat dekat dalam perut tu ?risau pulak..

2 Balas

Biasa je tu sis. Asalkan rasa gerakan sikit2. 5bulan tu kira awal lg. Dlu sy pn risau. Dlm sehari tu kadang x rasa lgsung dia gerak. Tanya nurse dia kata sbb dlm tu luas lg untuk dia bergerak bebas. Tu sbb kadang xrasa pn. Hihi. Tp kalau mummy rasa xsihat xsedap badan trus g hspital ye

5y ago

Ohh..tak sangat, masa 4 bulan dia aktif pulak, ni masuk 5 bulan tak aktif pulak

Sy pun sm...sis...msk 5bln x aktf jg..sblm ni ada shri skli rs grk...

5y ago

Harap semuanya sihat2 je sis