Pergerakan baby

Kalau kita aktif sangat baby dalam perut jadi kurang gerak ke? Kadang risau pulak dia dh tak gerak aktif sangat macam masa 15w n 16w haritu. Sebab 2,3 harini memang saya aktif sangat macam orang tak pregnant 😅 mungkin sebab morning sickness dh hilang kot. Tapi baby saya still gerak cuma gerakan dia agak slow sikit #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Heheh dia bergerak je tu, sbb awak bergerak tu awak tak rasa tu. klu kita duduk diam bru kita rasa kan sbb kita tengah focus n tenang. Okay je tu. Mummy dia sihat, baby pun sihat 🥰🥰