20week berapa banyak baby bergerak

Nak tanya normal ke 20w baby kurang aktif sebab sebelum ni dapat rasa dia aktif.. semalam penat kerja trus baby kurang aktif.. agak2 normal ke? Risau jadi ape2 pada kandungan.. dan sehari separtutnya berapa kali gerakkan dia#ingintahu

2 Balas

Saya 20w baru kenal baby bergerak. Sekarang 26w, nurse belum ajar cara kira lg. Saya pun perasan, kalau saya penat/ perut nak membesar lg, kandungan kurang bergerak . So, banyakkan rehat

Normal sis selagi belum 28w baby banyak rehat. 20w tu pun dia masih kecik 😁