Pantang dah 100 hari lebih

Nak tanya nenas dh boleh makan ke mom teringin baby nenas kecik kecik Tu

6 Balas

kenapa xboleh makan nenas yea? nenas kan mengandungi vitamin. melainkan awak alergik dgn nenas baru la xley mkn dear😅😅. kalau awak tengah pregnant pon boleh je nak mkn nenas

kalau saya tak mengandung tak baru bersalin pun saya elak dr makan baby nenas tu sbb pernah keluar statement dr kkm ada pemanis tambahan yg blh tingkatkan risiko kanser

Boleh makan nenas. Tapi dlm kuantiti yang cukup2. Jgn banyak sgt.

first, tanya kenapa tak boleh makan? 😉

Boleh je awk takde masalahz

7mo ago

Tq sis ☺️

mkn jela tiada mslh