40w2d masih lagi menunggu tanda 2nd baby ni. 1st born lahir 39w6d

Nak tanya nanti bila serah diri di gov hospital.. biasanya apa step procedure depa buat? Saya nanti serah diri 22 march di HTAKL.

1 Balas

Saya baru lepas bersalin dekat htakl 8mac haritu. Tp sbb dah ada tanda, bukan serah diri. Nurse dgn doc kat sana semua baik baik, alhamdulillah. Semoga dipermudahkan urusan bersalin awak ye

1y ago

saya 1st baby bersalin kat htakl jgk.. mmg selesa, bersih, cantik mcm swasta. nurse pun baik² sangat puas hati. Sbb tu 2nd baby pun pilih htakl. cuma kenapalah 2nd baby ni lambat pula nk keluar 😅