Serah diri pada 39 minggu

Hi ada tak mommy yang kena serah diri sebab baby dalam kandungan ada masalah kidney. Masalah bengkak sikit je. Tapi doktor bgi tarikh utk serah diri utk induce senang nak pantau baby bila dah lahir nanti. Skrg saya 36w. Baby boy. Boleh share pengalaman tak? Risaunyaa sebab anak first ni..#bantujawab #firstmom #ingintahu

1 Balas

sye alhamdulillah normal semue cume ade masalah berat naik mendadak baby smue normal tpi kene serah diri time 39w

2mo ago

awak kena induce lah eh? sakit tak induce..